O časopisu

Časopis m-Kvadrat je stručni, specijalizirani časopis za građevinarstvo i arhitekturu koji već 11 godina izlazi svaki mjesec. U BiH je jedini stručni časopis koji obrađuje pomenutu tematiku, a pored BiH časopis je zastupljen na području cijele regije. Svako izdanje časopisa sadrži određenu temu broja, bogate projekte, stručne tekstove, zanimljive intervjue, inovacije i trendove iz svijeta građevinarstva i arhitekture, te predstavljanje noviteta i proizvoda kompanija s područja regije.

O časopisu

Naš prvi broj časopisa ugledao je svjetlo dana 2011.godine. Od tada, pa sve do danas nastojimo roditeljima u BiH, ali i šire olakšati brigu o njihovim najmlađima i najmilijima, riješiti nedoumice i pomoći sa stručnim i blagovremenim savjetima. Rastemo zajedno sa Vašim mališanima, razvijamo se, igramo, pjevamo i družimo svih ovih godina. Zajedno sa Roditeljem odgojeno je mnogo zdrave i divne djece. Sa roditeljima smo prošli kroz planiranje i trudnoću, prebrodili smo sve faze novorođenčeta, te smo slali djecu u vrtić i školu. Prošli smo zajedno pelenski osip i prehlade, radost prvih zubića i prve riječi.

O časopisu

Ljepota žene se ogleda u njenoj unutrašnjosti. No, bitna je svakako i vanjska ljepota. Tek se tada žena osjeća potpunom i ispunjenom samopouzdanjem, samouvjerenošću i entuzijazmom. Časopis BeautiFUL nudi na jednom mjestu sve potrebne informacije neophodne za zdraviji, ljepši i sretniji život. Donosimo savjete o njezi kose, tijela i lica. Savjetujemo kako da iz sebe izvučete ono najbolje, učimo Vas kako živjeti mirnije, sporije i sretnije. Volite život, živite ga punim plućima i odlučite se za najbolje od ponuđenog.

O časopisu

m-Kvadrat Home je specijalizirani časopis za uređenje doma, enterijer i eksterijer. Časopis možete pronaći u slobodnoj prodaji na teritoriji cijele BiH. Pored inovativnih tekstova, preporuka, savjeta, ideja za uređenje doma, svako izdanje sadrži određenu temu broja. Donosimo zanimljivosti o najnovijim trendovima uređenja enterijera i eksterijera, kao i savjete stručnjaka iz oblasti arhitekture.

O časopisu

Oculus je specijalizirani časopis za oftalmologe, optičare, optometriste i krajnje korisnike koji na jednom mjestu sadrži sve ono što je potrebno kako biste riješili nedoumice vezane za zdravlje i njegu oka. Stručnjaci koji sarađuju s nama su eminentni stručnjaci koji će Vam svojim savjetima i preporukama dati najbolje smjernice. Časopis prati web prezentacija, a isti se izdaje četiri puta u toku godine, u izdavaštvu kompanije Sfera d.o.o. 

O časopisu

DenTBiH je specijalizirani časopis o dentalnoj medicini, koji je pokrenut s ciljem pružanja neophodnih informacija iz oblasti dentalne medicine, te prezentiranja noviteta i trendova. Namjenjen je krajnjim korisnicima, odnosno pacijentima, te doktorima i tehničarima dentalne medicine. Kvalitetan i bogat sadržaj, sigurno će Vam ponuditi sve potrebne informacije na jednom mjestu. Otvaramo brojne teme koje su važne za dentalno zdravlje, te okupljamo stručnjake s područja regije. Osiguravamo savjete i ideje, kao i mišljenja stručnjaka, te predstavljamo nove trendove i metode. Sve na jednom mjestu.

O časopisu

Časopis HUBiH je specijalizirani časopis koji obrađuje tematiku ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma u BiH. Namijenjen je djelatnicima koji rade u pomenutom sektoru kako bi na jednom mjestu imali sve potrebne informacije, novosti, trendove i aktuelnosti. Izlazi kvartalno, te je na adekvatan i kvalitetan način na usluzi ugostiteljima i hotelijerima. Distribuira se besplatno putem pošte u hotele i ugostiteljske objekte na području BiH.

O vodiču

“TOURIST INFO” je turistički vodič za sve posjetioce Bosne i Hercegovine. Na jednom mjestu prezentirali smo cjelovitu ponudu koja će Vas, sigurni smo oduševiti. Obuhvatili smo prelijepe krajolike, odličnu gastronomsku ponudu, kvalitetne smještaje i općenito ponudu zbog koje se isplati obići Bosnu i Hercegovinu.

O časopisu

Proizvodnja, transport, ugradnja, te njega betona kao i materijala za završnu obradu betona su od ključnog značaja za budući identitet objekta u prostoru, stabilnost, kao i njegovo redovno održavanje. Betonski proizvodi su već decenijama predmet ispitivanja. O ovim temama više čitaoci mogu naći u časopisu MB&ton.