ALTERNATIVA D.O.O

Kompanija je osnovana 1997. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna djelatnost kompanije u početnom periodu bila je trgovina metalima crne i obojene metalurgije. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Europe prerasla u jednog od najvećih proizvođača termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

Kao lider na tržištu u domenu termoizolacionih panela i profilisanih limova, Alternativa d.o.o. je uspostavila visoke tržišne strandarde u korištenju sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim školovanjem i osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

MISIJA DRUŠTVA

Ponuditi tržištu vrhunske krovopokrivačke materijale, uvažavajući ekonomske isocijalne principe, te osigurati vrhunsku uslugu svim našim partnerima i kupcima.

VIZIJA DRUŠTVA

Zadržati i učvrstiti vodeću ulogu na regionalnom tržištu. Obezbjediti kontinuiran rast na tržištu Europske Unije. Ponuditi nove komplementarne proizvode u oblasti građevinskih materijala, te konstantno raditi na poboljšanju kvaliteta i proširenju asortimana.

MENADŽMENT KOMPANIJE

Menadžment kompanije „Alternativa“ čine timovi visokoobrazovanih i motivisanih stručnjaka, sposobnih i kreativnih, koji se trude da na najbolji mogući način prepoznaju i zadovolje potrebe kupaca.

Kontakt:

Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Put Famosa 38, 71212 Hrasnica – Sarajevo
+387 33 475 850
info@alternativa.ba

 

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Put Srpskih branilaca, Zalužani – Banja Luka
+387 51 386 260
banjaluka@alternativa.ba

 

Beograd, Srbija

Njegoševa 48, Beograd
+381 22 2391119
info@alternativa.co.rs